Ryžové rezance so zeleninou a tofu

Ryžové rezance so zeleninou a tofu

Ryžové rezance so zeleninou a tofu

 Potrebujeme:ryžové rezance,olivový olej,cibuľa, mrkva,reďkovka,zelená fazuľka,kukurica,tofu,sójová omáčka,kurkuma, bazalka
Postup: 
Ryžové rezance zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a po zmäknutí scedíme. Na olivovom oleji si opražíme cibuľku, pridáme nakrajanú mrkvu a ostatnú zeleninu. Ochutíme bazalkou, kurkumou a sójovou omáčkou. V prípade potreby podlejeme vodou a necháme dusiť. Ak je zelenina mäkká, pridáme ryžové rezance, poriadne premiešame a nakoniec pridáme tofu.Rýchle, zdravé a jednoduché. Dobrú chuť!
 
S pozdravom
indické rizoto

Indické rizoto

Indické rizoto Potrebujeme: 500g ryže, 400g kuracích pŕs, 300 ml. kuracieho/zeleninového vývaru, 3 stonky stopkového zeleru, 1⁄2 žltej, 1⁄2 zelenej a 1⁄2 červenej papriky, cuketu, pór, čerstvú petržlenovú vňať, balíček nesolených arašidov, soľ, mleté čierne korenie, 1PL semienok koriandra, 1⁄2 ČL mletého zázvoru, 1,5 ČL kari korenia, stredná cibuľa, 4 klinčeky, 2 PL olivového oleja…

Details
natto syr

Natto syr – zázračná potravina na chudnutie,svalovú hmotu a zdravie.

Natto – fermentovaný syr zo sójových bôbov. Radí sa medzi zázračné potraviny! Vysoký podiel bielkovín a nízky podiel sacharidov ho predurčuje k osudu zdravého stravovania. Natto je syr zo sójových bôbov. Je vyrobený fermentáciou – čiže kvasením. Vďaka fermentácii sa sójové bôby stávajú  zložité bielkoviny. Tie potrebujeme na stavbu svalov, tvorbu buniek ….oceniť ho môžu…

Details