Medvedie šampióny

Medvedie šampióny

Ingrediencie:

10 šampiónov
½ pesta z medvedieho cesnaku alebo bazalkového pesta
čerstvá bazalka

Príprava:

Zo šampiónov odstránime nožičky a trochu vnútrajšku pomocou malého nožíka. Šampióny naplníme pestom a ozdobíme lístkom bazalky. Je možné vyrobiť ďalšie druhy s iným pestom a pod.

Šampiňonový RAW šalát

čerstvé šampiňóny olivový olej roztlačený cesnak drvený ľan sezam sušená bylinková zmes bazalka, petržlen, soľ, levanduľa nastrúhaná kôra z bio citróna lupienková morská soľ   Nepoužívajte odležané šampiňóny, ani moc mäkké a šupku pre istotu dajte dole ak ich nemáte z domáceho pestovania. Šampiňóny nakrájame na tenučké plátky, zalejeme olejom a posolíme. Pridáme ostatné ingrediencie,…

Details

Hliva ustricová na grile so zeleninovým šalátom   Ingrediencie:  hliva ustricová, 50 ml vývaru v prísnej fáze – v štvrtej možno zameniť sa kvalitné biele suché víno, čerstvá petržlenová vňať alebo bazalka, soľ, čerstvo mleté ​​farebné korenie, po prísnej fáze možno pridávať olej… Všetk suroviny zmiešame a napacujeme hlivu – môžeme ju takto nechať hodinku…

Details