
Kôprova polievka alebo omáčka
INGREDIENCIE na 2 porcie
Ak ste v intenzívnej prísnej fáze , použite presnú gramáž podľa vášho osobného plánu
2 uhorky alebo cukety
1 avokádo
pol hrste slnečnicových semienok ( nemusí byť )
kôpor
jablčný ocot
1 / 2 citróna ( šťava )
sirup z agáve
soľ ( štipka )
POSTUP :
Táto kôprová polievka alebo omáčka môže byť veľmi chutná ako z uhorky , tak z cukety . Môžete použiť oba druhy zeleniny . Slnečnicové semienka namočte min . na 2 hodiny , sú potom nielen lepšie stráviteľná , ale získate z nich aj oveľa viac výživných látok .
Zmes zeleniny rozmixujte dohladka so semienkami a avokádom .
Zamiešajte nadrobno nasekaný kôpor , dochuťte soľou , a potom pridávajte postupne šťavu z polovice citróna , opatrne jablčný ocot a sirup z agáve , kým nedosiahnete staré dobré známe sladkokyslej chuti . Polievku môžete jesť studenú , čo je ideálne v letných mesiacoch , alebo si ju môžete opatrne ohriať vo vodnom kúpeli max na 42 ° C , aby zostalo zachovaných čo najviac enzýmov , minerálov a vitamínov …