
Kuzu japonský škrob
Podporuje imunitný systém
Regeneruje a ochraňuje bunky a orgány
Prečisťuje celé telo
Zbavuje telo škodlivých látok
Dostáva organizmus do rovnováhy
Odkysľuje organizmus
Znižuje horúčku (normalizuje teplotu tela)
Zbavuje telo závislostí (fajčenie, alkohol, drogy, PC, káva, gamblerstvo…)
Odstraňuje bolesti (migréna, svalov…)
Vhodný pri menopauze, menštruačných bolestiach
Zmierňuje príznaky hormonálnych výkyvov
Prečisťuje a regeneruje pečeň
Podporuje urýchľuje trávenie
Prevencia proti kŕčovým žilám
Rozširuje a spriechodňuje cievy
Normalizuje krvný tlak
Upravuje stolicu
Upokojuje nervový systém
Dodáva energiu
Vhodné pre Celiatikov
Vhodný počas chrípky, nádchy
Vhodný po operácii a iných zákrokoch pre lepšie hojenie a regeneráciu
Príprava kuzu nápoja – recept kuzu čaj
Potrebujete: 1 ČL kuzu japonského škrobu, hrnček, štipku morskej soli, 2,5 dcl vody
Jednu čajovú lyžičku kuzu vložte do hrnčeka s pol deci studenej vody a miešajte, aby sa čo najviac kuzu rozpustilo. Potom do tejto tekutiny prilejte 2 dcl vriacej vody a stále miešajte. Čaj potom posoľte štipkou morskej soli, tekutina zhustne a Vy tento liečivý nápoj môžete piť
Príprava kuzu škrobu ako zahusťovadlo
Potrebujete: od veľkosti hmoty ktorú idete zahusťovať 1 – 3 PL kuzu japonského škrobu, 3 dcl studenej vody, lyžicu a pohár
Do pohára studenej vody vsypte kuzu a miešajte až kým sa všetko nerozpustí. Ak sa aj všetko nerozpustí, nevadí. Túto hmotu vlejte do polievky, omáčky, pudingu alebo iného jedla, priveďte do varu a stále miešajte, až kým sa celá hmota zahustí.
Puding s kuzu
Ak sa Vám zvýšila uvarená ryža vmiešajte do nej puding s kuzu a máte pre deti výborný olovrant.