Jablkovo - zelerová polievka
Ingrediencie na jednu porciu:
1 jablko, 1 porcia zeleniny (2/3 zeleru, fenikel,1čajová lyž. nasekanej cibule), 300ml zeleninového vývaru (bez glutamánu a iných e-čiek), soľ, čierne korenie, 1 porcia Ricotta (syr), štipkačerstvo nasekanej petžlenovej vňate
Postup:
Jabĺčko umyť, zbaviť šupky a jaderníka a dužinu nahrubo nakrájať. Zeler a fenikel taktiež umyť a nahrubo nakrájat. Pripravenú zeleninu a jablko cca 10min variť v zeleninovom vývare. Obsah v hrnci mixovať (napr. ponorným mixérom) Polievku ochutiť soľou a korením a vmiešať syr. Pridať petržlenovú vňať a polievku ešte krátko povariť.
Tip: Zeler nahradiť paštrnákom a miesto Ricotta môžte použiť tvaroh alebo čerstvý syr.
Pridajte sa k nám: K-Vital Beauty Centrum K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad