Toskánska fazuľová polievka
Ingrediencie na jednu porciu:
1 porciu zeleniny (pór, karotka, zeler), 1 porcia strukovín (biele fazule), 1 strúčik cesnaku, 1 PL nasekanej cibule, 1 listy bazilika, 150ml zeleninového vývaru, 1vetvička rozmarínu, soľ čierne korenie, curry
Postup:
Fazuľu na noc namočiť do studenej vody. Na druhý deň vodu zliať a fazuľu v čerstvej vode 30 min povariť. Cesnak očistiť a najemno nasekať. Pór umyť a na tenké kolieska nakrájať. Mrkvu a zeler umyť a nakrájať na kocky. Bazilikum nahrubo nasekať.Panvicu s trochou vody zohriať a cibuľu s cesnakom podusiť. Ostatnú zeleninu za miešania pridať a zaliať zeleninovým vývarom. Pridať fazuľu a rozmarín a ďalších 10min dusiť. Okoreniť soľou, čiernym korením a curry.Polievku na tanier naservírovať a posypať bazilikom
Pridajte sa k nám: K-Vital Beauty Centrum K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad