Šalát polníček

 

Na 1 porciu:  šalát polníček, vetvicka mäty, lesné jahody - ak nemáme - vhodné sú i záhradné, olivovy olej s príchuťou citrónu... <viac>

 

 

Hruškový šalát so sójovými výhonkami

 

Na 1 porciu: 1 porcia sójových výhonkov, 1 porcia šalátu dubové listy, 1 hruška, 50ml bio- zeleninového vývaru, 1PL bio-jablčného octu, soľ, čierne korenie, štipka  namletého horčicového semienka, 1 plátok celozrnného ražného chleba, 1PL čerstvo nasekanej pažítky <viac>

 

Šalát z rozpečených paradajok s kozím syrom

 

Ingrediencie: 600 g rôznych paradajok (aj malých a Kumato,) 200-250 g kozieho tvarohu alebo čerstvého kozieho syra, olivový olej, 50 g vopred namočených pšeničných zŕn,   <viac>

 

 

 

 

Teplý šalát z naparovanej zeleniny a marinovaného tofu


ingrediencie:
4 červené cibule, nakrájané na štvrťky 4 väčšie mrkvy, nakrájané na silné šikmé plátky brokolica, rozdelená na ružičky 180 g marinovaného tofu nakrájaného na kocky (hotový výrobok, napr od firmy Sunfood) 
<viac>

 

 

 

Schrimps - rukola šalát s avokádom

 

Paradajkovo-cuketová polievka s čerstvým syromIngrediencie na jednu porciu:
½ PL balzamiko ocot, 1 ČL čerstvého chrenu, soľ, čierne korenie, 50ml zeleninového vývaru, 1 porcia schrimps, 1 porcia zeleniny ( rukola, šalát, ¼ avokáda), 1 ČL citrónovej šťavy, kôpor <viac>

 

 

 

 

Pak-soi šalát s Mangom

 

Paradajkovo-cuketová polievka s čerstvým syromPre jednu porciu

1 porciu zeleniny (pak-soi, karotka)
1 porcia mango
2 PL minerálky
1 PL balsamico
Soľ, čierne mleté korenie
1 porcia semienkovej zmesi
1 PL pažítky <viac>

 

 

Chlebový šalát s výhonkami

 

Paradajkovo-cuketová polievka s čerstvým syromNa jednu porciu:
porcia výhonkov (napr. výhonky munfo fazuľky  alebo šošovicové výhonky) /porcia zeleniny (červená paprika, nakladané úhorky 1PL nakrájaná cibuľa) / 1 jablko / 50ml zeleninového vývaru/ 1PL Bio-jablčného octu/soľ, čierne korenie/ plátok ražného celozrnného chleba <viac>

 

 

 

čerstvý špenát s mozzarellou
Ingrediencie:
1 porcia zeleniny (špenát, jedna stredne veľká rajčina)
1porcia syra (mozzarella)
Korenie: morská soľ, čerstvo namleté čierne korenie, muškátový orech, jeden strúčik cesnaku
1 porcia ražného chleba

Príprava:
Špenát umyť, očistiť a na hrubšie kúsky nakrájať. Podľa okolnosti druhej či tretej fázy na oleji alebo vode podusiť alebo osmahnúť. Pridať umytú a stredu zbavenú rajčinu. Cesnak očistiť a najemno nasekať. Okoreniť a osoliť.
Mozzarelu nakrájať na malé/tenké plátky a servírovať ku zelenine. Chlieb opiecť (topinka) a taký suchý jesť spolu s jedlom.

Tip: Mozzarelu je možné zameniť za čerstvý ovčí, kozí či kravský syr. Zeleninu taktiež možné podľa osobného zoznamu zameniť.

Pridajte sa k nám: K-Vital Beauty Centrum K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad