Šalát polníček
Na 1 porciu: šalát polníček, vetvicka mäty, lesné jahody - ak nemáme - vhodné sú i záhradné, olivovy olej s príchuťou citrónu... <viac>
Hruškový šalát so sójovými výhonkami
Na 1 porciu: 1 porcia sójových výhonkov, 1 porcia šalátu dubové listy, 1 hruška, 50ml bio- zeleninového vývaru, 1PL bio-jablčného octu, soľ, čierne korenie, štipka namletého horčicového semienka, 1 plátok celozrnného ražného chleba, 1PL čerstvo nasekanej pažítky <viac>
Šalát z rozpečených paradajok s kozím syrom
Ingrediencie: 600 g rôznych paradajok (aj malých a Kumato,) 200-250 g kozieho tvarohu alebo čerstvého kozieho syra, olivový olej, 50 g vopred namočených pšeničných zŕn, <viac>
Teplý šalát z naparovanej zeleniny a marinovaného tofu
ingrediencie:
4 červené cibule, nakrájané na štvrťky • 4 väčšie mrkvy, nakrájané na silné šikmé plátky • brokolica, rozdelená na ružičky • 180 g marinovaného tofu nakrájaného na kocky (hotový výrobok, napr od firmy Sunfood) <viac>
Schrimps - rukola šalát s avokádom
Ingrediencie na jednu porciu:
½ PL balzamiko ocot, 1 ČL čerstvého chrenu, soľ, čierne korenie, 50ml zeleninového vývaru, 1 porcia schrimps, 1 porcia zeleniny ( rukola, šalát, ¼ avokáda), 1 ČL citrónovej šťavy, kôpor <viac>
Pak-soi šalát s Mangom
Pre jednu porciu
1 porciu zeleniny (pak-soi, karotka)
1 porcia mango
2 PL minerálky
1 PL balsamico
Soľ, čierne mleté korenie
1 porcia semienkovej zmesi
1 PL pažítky <viac>
Chlebový šalát s výhonkami
Na jednu porciu:
porcia výhonkov (napr. výhonky munfo fazuľky alebo šošovicové výhonky) /porcia zeleniny (červená paprika, nakladané úhorky 1PL nakrájaná cibuľa) / 1 jablko / 50ml zeleninového vývaru/ 1PL Bio-jablčného octu/soľ, čierne korenie/ plátok ražného celozrnného chleba <viac>
čerstvý špenát s mozzarellou
Ingrediencie:
1 porcia zeleniny (špenát, jedna stredne veľká rajčina)
1porcia syra (mozzarella)
Korenie: morská soľ, čerstvo namleté čierne korenie, muškátový orech, jeden strúčik cesnaku
1 porcia ražného chleba
Príprava:
Špenát umyť, očistiť a na hrubšie kúsky nakrájať. Podľa okolnosti druhej či tretej fázy na oleji alebo vode podusiť alebo osmahnúť. Pridať umytú a stredu zbavenú rajčinu. Cesnak očistiť a najemno nasekať. Okoreniť a osoliť.
Mozzarelu nakrájať na malé/tenké plátky a servírovať ku zelenine. Chlieb opiecť (topinka) a taký suchý jesť spolu s jedlom.
Tip: Mozzarelu je možné zameniť za čerstvý ovčí, kozí či kravský syr. Zeleninu taktiež možné podľa osobného zoznamu zameniť.
Pridajte sa k nám: K-Vital Beauty Centrum K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad K-Vital Poprad