Zdravé, rýchle a chutné recepty z bryndze.

Ľahký recept na lahodnú pečienku
Ako pripraviť kuraciu pečienku rozplývajúcu sa na jazyku?
Potrebujeme kvalitný olivový olej na tepelnú úpravu alebo ghí maslo, čerstvú zelenú cibuľku a pečeň. Ak máte chuť okúsiť ju trochu netredične – nechajte ju cez noc postáť v jablčnej šťave alebo mušte – aróma achuť jablka ňou presiaknu.
Na rozohriatu panvicu nalejte trochu oleja alebo ghí a orestujte zelenú cibuľku…. pridajte pečienku a krátko orestujte z oboch strán. Po troch minútach vypnite sporák, prikryte pečienku a nechajte 5 mnút postáť…. ak ju nemáte radi na hranici média – restujte o trochu dlhšie – bude už ale trochu tuhšia… Pridajte svieži reďkvičkový šalát a pochutnajte si!