Mäso
je to výborný zdroj bielkovín a obsahuje široku škálu cenných minerálov – hlavne železa, vápnika, zinku, B vitamínov a kyseliny listovej. Dôležité pri jeho konzumácií I výbere je I to, aký sme matabolický typ a čo sa nám teda na tanier vyplatí položiť. Preto je z hľadiska vypracovania osobného plánu pre nás nevyhnutný odber krvi – tak získame dokonalý prehľad o tom, čo je pre nás prospešné.
Mali by sme ho konzumovať s rozumom – nie vo všetkých porciách počas dňa a samozrejme vyberať si kvalitné mäso, z dobrých chovov.
Mali by sme ho konzumovať so zeleninou, bylinkami a hlavne ho nekonzumovať vela naraz.
Bravčové medailónky na listovej zelenine preliaté mandľovým pestom! Medailónky si môžete pripraviť z chudého bravčového mäsa alebo panenky – takže vo forme mäkkého chutného steaku. Jedlo je vhodné aj ako nedeľný obed, ale aj ako recept na chudnutie, milovníkov fitness receptov kvôli pomerne vysokému zastúpeniu proteínov. Dostatočne zasýti – vydržíte aj 5 hodinovú pauzu…
Details
Mäso - na chudnutie, do diét a zdravej výživy? Keďže bielkovina je základnou stavebnou látkou organizmu – mala by tvoriť vysoký podiel v našej strave. Mäso je výborným živočíšnym zdrojom bielkovín. Pohĺad na mäso a to, či patrí alebo nie do zdravej výživy, je často polemizovaný. Jeho konzumenti naň nedajú dopustiť a jeho odporcovia rapidne…
Details