
Na korpus budete potrebovať
1 šálku mandlí (namočené cez noc)
1 šálku ďatlí (namočené cez noc)
1 PL mletej praženej kávy
Pre vanilkový krém budete potrebovať:
2 šálky kešu (namočené po dobu minimálne 1 hodiny) alebo kešu maslo
1/4 šálky tekutého kokosového oleja
1/4 šálky ďatlí (namočených)
1 PL vanilkového extraktu
štipka soli
Pre čokoládovú vrstvu budete potrebovať:
1/3 šálka kokosového oleja
4 PL kakaového prášku
3 PL javorového sirupu
1/2 ČL vanilkového extraktu
Postup:
1. Korpus si pripravíte zmiešaním všetkých ingrediencií.
2. Vanilkový krém si pripravíte zmiešaním všetkých prísad do krému. Ten nalejte na pripravený korpus a dáme odstáť do mrazničky na takých 10 minút.
3. Pre čokoládovú vrstvu, v hrnci rozpustite kokosový olej. Dajte dole z ohňa a pridajte zvyšok ingrediencií. Nalejte na vanilkovú vrstvu a opäť dajte odstať, kým čokoládová vrstva nestuhne.